Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646579

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Och på tal om målvakter tycker jag man ska satsa på Furch om det finns en möjlighet att signa honom. Skulle stärka upp målvaktssidan avsevärt. Robertsson (om ryktena stämmer) och ytterligare en forward behövs också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:

vi har en bra målvakt i Clara, behövs bara backar som kan rensa undan motståndare framför det egna målet och slå undan returerna från Clara...


Björkröven lyckades med sin forechecking igår!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Välutbildade och rutinerade backar som Bertilsson, Kinnvall, Billins, Benn, Cukste m fl borde ju ha strategier och skicklighet att enkelt spela sig ur andra lags presspel. Många lag sätter ju hög press och jag har svårt att förstå hur vi spelar fast oss gång på gång med puckinnehav i anfallszonen för motståndarlaget som resultat.

Det syns ju hur man vill vara konstruktiv med pucken i de flesta lägen men igår gav vi bort flera mål på grund av det. Är backarna Gällstedts ansvar? I så fall har han misslyckats rejält där.

Det måste ju vara betydligt enklare att slå sarg ut. Går pucken till motståndarna så är ju mindre skada skedd, än att de tar pucken i anfallszonen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Jag är så rädd att JA är så naiv och tror att det här laget räcker till...
Kommentera