Brynäs IF

713844 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646882

Sv: A propósito de nada
Alex89: Var inte för negativ. Jag gillar Robertsson. Jag tycker att det är lite märkligt att han inte etablerat sig i SAIK med tanke på hans skills faktiskt. Samtidigt är det väldigt svårt att ta en kontinuerlig plats i det laget.

Jag gillar hans energi och jag tror att det kan vara en riktigt bra injektion och kanske väcker det några av de spelare som jag tycker har en tendens att försvinna i matcherna som Indrasis, Larsson och Kopacka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Skrev tidigare: "Var inte för negativ. Jag gillar Robertsson. Jag tycker att det är lite märkligt att han inte etablerat sig i SAIK med tanke på hans skills faktiskt. Samtidigt är det väldigt svårt att ta en kontinuerlig plats i det laget.

Jag gillar hans energi och jag tror att det kan vara en riktigt bra injektion och kanske väcker det några av de spelare som jag tycker har en tendens att försvinna i matcherna som Indrasis, Larsson och Kopacka."

Det är inte ofta jag har rätt, men det känns som att det var rätt nära sanningen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: svårt att vara positiv när både Modo och Hv förstärkte rejält så dom klev upp modo hade aldrig klivit upp utan vela, brickley, halloran osv
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Robertsson ser ju genuint glad och taggad ut i intervjun, ska bli kul att se honom spela!
Kommentera