Brynäs IF

713850 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2647793

Sv: A propósito de nada
Otroligt sorgligt att avsluta karriären med en dålig insats mot VVIK och sen rattfylla.

Vet inte om det finns en problematik med alkoholism eller om det "bara" var lite tidigt nyårsfirande, det var två dagar före nyårsafton och spelledigt en vecka, så kanske är vanligt att ta någon öl i bussen då (?). För mig låter det lite märkligt då elitidrott och alkohol rimmar dåligt, men som sagt, jag vet inte hur det brukar vara inom sporten och de är ju också människor. Promillehalten var ju också relativt låg som jag förstår det (0,3) och det kan ju räcka med två öl för att överstiga 0,2 så det behöver ju inte innebära alkoholism.

Bleka insatser under hösten och spelet från AL kändes ganska nonchalant. Vet inte om det har med saken att göra, men det känns väl sådär att Brynäs som klubb och ledare låtit ev. drickande pågå samtidigt som insatserna rent ut sagt varit usla (såg "highlights" från just matchen mot VVIK och det såg ju inte bra ut...)

Mer kritisk mot Brynäs än mot AL just nu. Men, man vet inte vad som försiggått bakom kulisserna och det är alltid farligt att förlita sig på rykten (att t.ex. AL har/haft problem som varit kända).

Det hela är bara sorgligt och hoppas att både AL och Brynäs kan gå vidare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Det var inte 0,3 promille utan 0,31 milligram per liter i utandningsluft. 0,1 milligram per liter motsvarar ungefär 0,2 promille. Nu är inte jag helt säker på att man kan räkna om det rakt av, men 0,31 milligram per liter borde i så fall motsvara drygt 0,6 promille vilket fortfarande inte är jättemycket, men tillräckligt.
Kommentera