Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2655066

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är ju lite där problemet ligger, att du med säkert flera tycker att Rödin är bättre än samtliga våra ytterforwards. Visar bara på en övertro som fortfarande finns kvar. Tror att dom allra flesta som inte håller på Brynäs hade hållit med om att en 33 årig Rödin med två år kvar på kontraktet räknas som "dökött".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
modomille: ” Det är ju lite där problemet ligger, att du med säkert flera tycker att Rödin är bättre än samtliga våra ytterforwards”

Komma in som ett modo troll och hacka på Rödin, vad har du att vinna på det här tror du? Nämn en av era ytterforwards som är bättre då?

Jag förstår att du inte ser hur viktig Rödin är för Brynäs och vilket klubbhjärta han har. Ni har ingen motsvarande spelare i er främlingslegion. Du kan se på Rödin motsvarande Svartvadet hos er senaste (sista?) gången ni vann guld…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille:

Det var du som kom här och kallade Rödin för dökött.
Det är snarare du som har hybris över en säsong i SHL. Det är så förbannat respektlöst och okunnigt.

Rödin är inte lika bra som för 5 år sen, nej. Men har har fortfarande skicklighet nog att peta i princip alla era ytterforwards. Sen är det möjligt att Woods och Aagard just nu är bättre hockeyspelare. Men vad har ni sen? Södergran? Walterholm? Oregan?

Även under förra säsongen (där Rödin var skadedrabbad och rekorddålig) så hade han högre poängsnitt än alla spelare i Modos lag haft i år.

Nä, du skämmer bara ut dig. Pajas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille: ” Det är ju lite där problemet ligger, att du med säkert flera tycker att Rödin är bättre än samtliga våra ytterforwards.”

Samtliga VÅRA ytterforwards,
Kul att vi har en Modoit som kallar Brynäs ytterforwards som våra ytterforwards..
Det bor en liten Brynäsare i hela Hockeysverige..
Sen Rödin är ett tillskott för samtliga SHL lag det är bara att placera honom i rätt lina..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille: Modos toppforwards ligger på ungefär 0,6p/match i SHL. Det är siffror som jag förväntar mig att en 33-årig Rödin kan matcha, och antagligen vara bättre än. Förra säsongen var Rödin skadedrabbad, spelade i ligans mest defensiva och ett av de absolut sämsta lagen, likväl fixade han 0,7p/match och som jag skrev är hans poängproduktion alltid underkant sett till de underliggande siffrorna.

Rödin är dessutom den spelaren som Brynäs fystränare alltid nämner som bäst tränad i laget, så jag är inte orolig över att han helt plötsligt blir mycket sämre från en säsong till en annan.

Sen är det klart att Brynäs måste komplettera med fler toppspelare om man ska klara av SHL-spel, men där är inte Brynäs än och om man avancerar förväntar jag mig att man kommer att förstärka laget rejält. Jag tror dessutom faktumet att man har varit i Hockeyallsvenskan ett år har skapat en mycket bättre scouting-koll på den allsvenska marknaden där man annars har varit lite sådär de senaste åren. Det tror jag kommer hjälpa till rejält med rekryteringarna oavsett vilken serie man spelar i nästa säsong.

Jag tror att Brynäs fattar att Kopacka inte kommer att slå målrekord i SHL, att Indrasis inte kommer att göra 50 poäng i SHL och att Vesel inte är en toppspelare i SHL, och så vidare.
Kommentera