Brynäs IF

715053 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2655301

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Nordh före Kvist alla dagar i veckan. Målfarligare, bättre passningsspelare och kan sätta in tacklingar. (vet att Kvist har gjort 6 mål och Nordh 5 men per spelad minut måste Nordh vara klart bättre)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nord har alla förutsättningar att blir bättre än kvist, men just här och nu är kvist bättre komplement till laget än Nord. Kvist tar ett defensivt spel där Nord inte alls är med på samma sått över säsongen.Nord har inte haft en jätteutveckling direkt heller under säsongen. Tror en sommar kommer göra honom gått.
Du säger också att Nord är bättre tacklareän kvist, det vet jag inte om jag heller håller med om (svårt att säga från sidan vilken tackling som ”tar bäst” dock. Men kvist har en tendens att ramla då han går in och tacklas, men även Nord är valpig i det spelet och ramlar. Det finns bättre klapp-klapp i Nord men är det det vi ska fylla ut 4de med med tanke på vilka spelarkvaliteter vi har i övrigt på forwardsidan?
Ska man gå på offensiva kvaliteter till laget så kan man nog tom prova Olsson på kant isf Nord.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Nordh före Kvist alla dagar i veckan. Målfarligare, bättre passningsspelare och kan sätta in tacklingar. (vet att Kvist har gjort 6 mål och Nordh 5 men per spelad minut måste Nordh vara klart bättre)”

Absolut Nordh kommer bli riktigt bra med svenska mått mätt..
Men två helt olika spelare så lite orättvist att jämföra dom..
Kvist har tagit stora steg helst den här säsongen på allsvensk nivå,
Nordh är en naturlig målskytt men inte så mycket för Kvist,
Kvist däremot är jobbig att möta pga storlek räckvidd osv,
Så Nordh ska spela i en topp två lina och göra poäng,
Kvist i en tredje fjärde lina och störa ut motståndarnas topplinor och föra upp pucken i offensivzon för våra topplinor..
Kommentera