Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2655583

Sv: A propósito de nada
Jugge: ”# 1 Finns inte många fler bp specialister som håller Kvist klass till hans lön, Vet du vad Kvist tjänar? Vad jag minns ville han inte skriva på för HA först då han tyckte Alcén erbjöd för lite pengar. Går vi upp så ska ju Brynäs självklart bryta med Kvist. Han har med all tydlighet visat tidigare att han inte håller på SHL nivå.”

Men du vet vad Kvist tjänar den här säsongen??
Vad jag vet var att i SHL förra säsongen så tjänade Kvist inte mer eller mindre än en vanlig månadslön för en knegare,
Betvivlar att det är mer den här säsongen..

Sen vidhåller jag att Kvist tagit åtskilliga steg den här säsongen.
Men smaken är som baken delad..😜
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Brynäs är rätt dåliga statistiskt i BP och Kvist har mest istid per match av samtliga i Brynäs i den spelformen. Jag förstår att det alltid är tre andra på isen samtidigt och att Kvist långtifrån är grundproblemet där, men man kan inte heller anta att Kvist är någon slags svårersatt BP-specialist.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Jag har ingen aning om vad Kvist tjänar. Det var som skrev att det inte fanns andra BP specialister i Kvist klass till hans lön.

Det måste ju tyda på att du vet vad han tjänar i förhållande till andra bottom 6 spelare. Han är så klart ingen BP specialist. Hade han varit det så hade man så klart inte spelat Larsson och Vesel så mycket i den spelformen utan sparat dom mer till offensiven.

Jag tycker att Kvist tillhör bottenklass i HA och är egentligen för dålig för att spela i ett topplag. Tittar vi på dom övriga topplagen tycker jag samtliga har bättre spelare i 4:e kedjan. Vissa säkert till ett billigare pris också…
Kommentera