Brynäs IF

713289 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2659545

Sv: A propósito de nada
I Modos forum har Modomille konstaterat att Brynäs inte alls är lika bra som Modo förra året och anser att dagens match är ett bevis på att Brynäs kommer få stora problem mot AIK i slutspelet.

Kan man vara mer selektiv i sin verklighetsuppfattning!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Många modoiter är skeva i sin verklighetsuppfattning… HA var mycket bättre och tuffare förra säsongen ju… Trots att det är rekordmånga lag som satsat inför den här säsongen.

Enda laget som är sämre i är väl Löven. Övriga likvärdiga eller bättre. AIK är definitivt bättre än förra säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Det är ju rekordmånga lag som satsar ordentligt mot SHL i år, vilket gör det till en klart svårare uppgift för Brynäs än vad det var för Modo sett till förutsättningar och konkurrenssituation. Det här med att det är den sämsta HA-säsongen på många år sett till poäng ger jag inte mycket för, snarare att det är den tuffaste säsongen på många år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Han kanske är Leksing egentligen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Ironiskt nog hade Modo stora problem med AIK i slutspelet ifjol och AIK är mycket bättre den här säsongen. Jag tror att alla som möter AIK kommer få problem, så även Brynäs. Det som har varit tydligt de senaste gångerna Brynäs mött AIK är att Brynäs varit klart starkare i tredje perioderna och att AIK har förklarat detta med att Brynäs bredd är bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Skev verklighetsuppfattning kan man kalla det.
Kommentera