Brynäs IF

714948 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2659559

Sv: A propósito de nada
modomille: Du har inte följt Mora tillräckligt bra om du tror att de är sämre. De har ligans bästa målvakt, ungefär lika bra backar och bättre bredd framåt. De unga norrmännen är skitbra och kommer samtliga att spela i SHL nästa säsong.

Djurgården kommer antagligen att ställa ett bättre lag på isen i detta slutspel än i förra. Med 1 grym förstakeeper och 4 ordinarie backar skadade vinner man inget slutspel, tror inte nåt lag har gjort det någonsin.

SSK är ett mycket spetsigare lag än ifjol. Sämre målvakt men förra säsongen hade de väldigt lite offensiv spets och mindre blev den när Videll skadades av en Modospelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Dom har en bättre målvakt men sämre backar och forwards. Sämre spel med. DIF har tappat juniorerna som hade en X-factor och Schilling och Elliott som var riktigt bra stundtals. SSK hade en mycket bättre målvakt förra säsongen och trots att dom inte hade lika mycket spets framåt så spelade dom en bättre hockey. Men jag förväntar mig inte att folk här inne ska ha någon vidare koll på allsvenskan heller, vilket inte är konstigt ska sägas då ni såklart spelade i SHL fram tills den här säsongen.
Kommentera