Brynäs IF

714122 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2666111

Sv: A propósito de nada
Sjukt spännande tid för en hockeytokig men är det inte ett misslyckande att kvalseriens upplägg blivit mer spännande än slutspelet och vem som vinner SM-guld? Sen tycker jag att hockeyallsvenskans slutspel även det är mer intressant än SHL:s då det gäller så mycket mer. (Det tyckte jag även förra året trots att vi inte deltog i något av dem). På något sätt behöver man tänka om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsbocken: "är det inte ett misslyckande att kvalseriens upplägg blivit mer spännande än slutspelet och vem som vinner SM-guld?"

Och hur menar du att ett annat upplägg på slutspelet i SHL skulle kunna se ut då, för att det skulle bli mer intressant och spännande att följa kampen om SM-guldet, jämfört med kampen på liv och död i HA?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsbocken:
För lagen som spelar slutspel i SHL är det nog fest?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsbocken: Medhåll, det negativa kvalet är betydligt mer spännande än SM slutspelet och då är någonting fel tycker jag.

Att HA slutspelet är intressantare än SHL slutspelet har att göra med vilka lag som spelar i respektive serie. Tittar vi förra året så var ju självklart Modo-Djurgården mer intressant än sömnpillret mellan ZAIK-Växjö.

Det finns för många lag i SHL som absolut ingen utanför orten laget kommer ifrån bryr sig om tyvärr.

Ponera att SHL skulle utökas med 4 lag från nu och Brynäs, Djurgården, AIK och Löven lyfts upp. Då skulle ju istället intresset för HA minska rejält.

Allt beror på vilka lag som spelar i respektive serie.
Kommentera