Brynäs IF

713383 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2668633

Sv: A propósito de nada
Ser egentligen bara ett moln på himlen och det är om man får hybris och tar för lätt på uppgiften. Vid motgång i detta läge slår snabbt hjärnspökena in och då kan det gå hur som helst. Från första bytet till det sista är det fullt fokus som gäller. Gälla sa något i stil med att han inte kommer kräva något extra utöver det man redan åstadkommit under året, det är såklart helt fel. Samtliga behöver kliva upp en nivå i ett slutspel, dumma misstag och felbeslut måste suddas ut och skärpan måste vara där så fort pucken släpps.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsbocken: Tror inte det kommer bli ett problem, man har ändå förlorat en del mot dom övriga topp sex lagen. Hade man gått rent hade nog hybrisen varit större. Hindret, som jag ser det, är att pressen når in i laget. Det står mycket på spel, däribland föreningens ekonomi. En andra säsong i HA innebär en ny verklighet, med mer uppsägningar av personal. Börjar man darra och pressen når laget, då kan psykologin bli helt avgörande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsbocken: "Gälla sa något i stil med att han inte kommer kräva något extra utöver det man redan åstadkommit under året, det är såklart helt fel."

Detta håller jag med om. MEN jag tror också att alla spelare vet om det själva också. Att Gälla skulle stå där och säga "Vi måste steppa upp och göra det bättre" efter att vi precis hållit nollan, vunnit serien rätt överlägset och precis spelat klart grundserien kanske inte är riktigt rätt läge för att säga det. Speciellt inte när han vet att det filmas och ska kommuniceras utåt.
Kommentera