Brynäs IF

714116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2683212

Sv: A propósito de nada
Scrooge: Så det du vill säga är att Hockeyallsvenskan är lika bra som SHL, eller? Om du jämför oss ekonomiskt, spelarmässigt och med tillgången till det hockeykunnande som vi borde ha, så ska vi inte ha några problem med att avgöra mot Karlskoga i en semifinal hemma på ordinarie tid - punkt. Dessutom har vi, på papperet i alla fall, ett minst lika starkt lag som vi hade i SHL i fjol, och då kunde vi t o m vinna en och annan match mot SHL-lag.
Och, du kan vara lugn för att jag sett Hockeyallsvenska matcher förut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: ” Så det du vill säga är att Hockeyallsvenskan är lika bra som SHL, eller? Om du jämför oss ekonomiskt, spelarmässigt och med tillgången till det hockeykunnande som vi borde ha, så ska vi inte ha några problem med att avgöra mot Karlskoga i en semifinal hemma på ordinarie tid - punkt. Dessutom har vi, på papperet i alla fall, ett minst lika starkt lag som vi hade i SHL i fjol, och då kunde vi t o m vinna en och annan match mot SHL-lag.
Och, du kan vara lugn för att jag sett Hockeyallsvenska matcher förut.”

Så du tycker att vi borde vinna med 4 x 6-0 mot Bofors, lätt? Du är medveten om att Bofors är näst bäst i serien efter jul, bakom Brynäs? Och precis slagit ut serietvåan med 4-0 i matcher?

Visst ska vi ha höga krav på vårt lag, men samtidigt måste det ju finnas nån rim och reson…

Sen att vi har lika bra lag som förra året, vet inte riktigt om jag håller med. Vi saknar Sklenicka och Johannesson på backsidan. Vi saknar Björnen, Eklind och Olesen på forwardsidan.

På backsidan är vi klart sämre skulle jag säga. Forwardsidan kan man diskutera. Visst har vi fått in spelare som Kopacka, Vesel och Kelleher. Kelleher och Vesel har inte färgat i SHL tidigare och Kopacka är oprövad.

Matchen idag visade, om inte annat, att vi är ett bra mycket bättre hockeylag än Bofors. Det lär dock bli tufft och tätt som det oftast är i slutspel. Men jag blir förvånad om Bofors tar mer än en match.
Kommentera