Brynäs IF

713710 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2684486

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Haha, jag har skrivit att jag tycker ganska bra om både Brynäs och Timrå, så jag tål intern kritik.

Men, det är inte Klubben man ska hata(kan man förvisso göra ändå såklart), finns dock spån i alla klubbar tror jag.

Men, jag hoppas verkligen att vi får radera ut din hemska statistik, lagen emellan, kommande säsong.

Fortsatt Lycka till i slutspelet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
puffe:

Nej, jag tycker om själva laget Modo. Men några av lagets supportar på det här forumet är helt otroliga. Enögda, glappkäftiga och extremt småsinta mot såväl lag som spelare och supportrar. De ger hockeysnack ett pissigt rykte och hör i ärlighetens namn bättre hemma på Flashback än på det här forumet.

När till och med du börjar snacka i termer om att hockeyallsvenskan är svag i år så blir jag orolig att du gått på deras sektliknande övertygelser. Det finns ingen statistik som stärker det argumentet och det är bara hämtat ur bitterhet och missunnsamhet mot att Brynäs gjort en väldigt bra säsong. Jag köper att Djurgården var bättre förra säsongen. Men såväl SSK som AIK och Björklöven har gjort ekonomiska storsatsningar med mål om att gå upp. Mora har fått fram en gyllene generation med norska talanger och Karlskoga har på papperet ett betydligt starkare lag än ifjol. Modo var alltså 1 poäng ifrån att kvala ned till division 1 deras första säsong i allsvenskan. Innan säsongen gick snacket om hur tufft det skulle blir för Brynäs i svåra och tuffa allsvenskan, och när så inte blev fallet så heter det istället att allsvenskan var så svag och dålig i år.

Djurgården hade ett bättre lag förra säsongen, och Modo var också bra. Men bakom dem så var alla andra lag betydligt sämre på pappret. Att Brynäs vunnit serien överlägset betyder inte att serien är sämre. För det finns ingen mätbar statistik som kan stämma in på det. Det här är en kommentar spunnit i småsinthet och ett försök att negligera Brynäs insats. Det var precis samma snack i Modos forum när Brynäs spelade final 2017 och vann guld 2012.

Jag lovar dig. Det är inte samma snack här inne om
Modo som det är i Modos forum om Brynäs. Vi har ingenting emot Modo, många av oss var glada över att Modo gick upp förra året och år imponerad över hur de klarat av sitt första år i SHL (inklusive jag). Skulle aldrig falla mig in att blint hävda att SHL är rekordsvagt eller att Modo klarat sig kvar på tur eller fördel av domare. För jag fattar att det bara är småsint och aldrig kan backas upp med fakta mer än att jag är missunnsam och bitter.

Men era supportar ger er ett dåligt rykte. Kolla bara på hur många tomtar som det här forumets stackars moderatorer tvingas städa upp efter varje gång Brynäs spelar. Det är patetiskt. Och jag tror verkligen du är smart och förståndig nog att förstå det också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
puffe: Märks att Gällstedt inte är nöjd på BIK under PK:n. Tycker det är bra att han visar lite känslor och säger att vi också kommer stå upp för varandra på fredag. Bara stormar ut när PK:n är slut😀
Kommentera