Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2695184

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Ja, sett till antalet matcher NHL/AHL den här säsongen ligger nog Boqvist längst ifrån en Sverigeflytt redan nu. Carlsson verkar ha kört fast i AHL trots bra produktion, Sandström verkar ha misslyckats med att etablera sig i Flyers och eventuellt vill de satsa på andra spelare istället nu, och Söderström spelade nästan bara i AHL den här säsongen.

Söderström och Carlsson håller nog otroligt hög SHL-klass nu, tror jag. Men men, vi får se om Brynäs lyckas nita Djurgården två gånger till...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Ja, sett till antalet matcher NHL/AHL den här säsongen ligger nog Boqvist längst ifrån en Sverigeflytt redan nu. Carlsson verkar ha kört fast i AHL trots bra produktion, Sandström verkar ha misslyckats med att etablera sig i Flyers och eventuellt vill de satsa på andra spelare istället nu, och Söderström spelade nästan bara i AHL den här säsongen.

Söderström och Carlsson håller nog otroligt hög SHL-klass nu, tror jag. Men men, vi får se om Brynäs lyckas nita Djurgården två gånger till...”

Det blir spännande att se vad som händer med ”våra” killar där borta nu. Boqvist tror jag kommer bli erbjuden nytt kontrakt. Söderström är fortfarande ung och draftad tidigt. Nu ska ju dessutom Arizona omlokalisera till Utah med nya ägare. Svårt att veta vad som händer där.

Carlsson har ju blivit ”misshandlad” i 2 år nu i Floridas organisation. Producerar sjuka siffror i AHL. Men vad ska Florida göra, laget går som tåget och har en riktigt stark backsida. Skulle bli förvånad om inte ett sämre lag plockar upp Carlsson. Skulle han komma hem så skulle han vara toppback i SHL. Jag tror vi skulle få se en back dominera på samma sätt som Lennström gjorde när han var som bäst i FBK. Kom hem och bli hjälte i Brynäs! Schweiz finns kvar senare, titta på Gunde.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sandström är väl den klart mest realistiska av de du nämner. Frågan är om han är tillräckligt bra. Det är inga vassa siffror han presterat denna säsong. Känns svårbedömd.

Näst mest realistisk är nog Carlsson men har en känsla av att det kommer finnas något NHL-lag som kan tänkas ge honom en chans så bra som han presterat. Om inte är nog Schweiz ett ganska troligt alternativ för honom. Kan säkert komma hem men inget jag är stensäker på.

Söderström är ett högt draftval och fortfarande rätt ung så där är jag rätt säker på att Arizona (eller ja Utah snart) kommer skriva nytt med honom eller att något annat NHL-lag ger han en chans.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vid avancemang så lär målvaktspositionen vara en prioritet, det måste vara slut på allt strul på den positionen. Vi behöver stabilitet likt Lehtinen gav Modo som nykomling.nDu som ser lite NHL, hur ser du på en eventuell hemkomst av Felix Sandström, vilken nivå håller han? Snackades ju även om Alnefeldt ett tag.
Kommentera