Brynäs IF

714007 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696565

Sv: A propósito de nada
Timodjin: "Undrar hur Djurgården kommer att ta sig an matchen imorgon?
Kommer dom att än en gång försöka att med kraft och högt tempo skaffa sig initiativet? Tycker ju inte att deras försök hittills har skrämt särskilt mycket. Snarare givit Brynäs ytor som utnyttjats. Trodde inför tredje igår att vi skulle få se ett enormt tryck från Djurgården men det uteblev ju nästan helt.

Till en början kunde dom hålla Brynäs tillbaka med sin publik i ryggen men till sist så fällde det dom ändå. Precis som jag förutspådde så skulle Djurgården gå bort sig i sin iver att blidka hemmapubliken.

"En annan variant är att säkra upp försvarsspelet och försöka att få till en 0-0 match som den sista mot Mora. Då kommer vi få mer puck och dom chansar på omställningar. Tycker att det låter lite så på Honken i intervjuer."

Och här kan man hålla med Boorken, att Djurgården saknar en identitet. Mot Nybro och BIK visste man hur matchbilden ska se ut. Djurgården blandar och ger. Vidhåller att Djurgården är det sämsta laget Brynäs mött i slutspelet. Man hade betydligt tuffare mot de andra 2 lagen.

Nu ska jag superjinxa rejält men jag kan inte se hur Djurgården ska vinna mot Brynäs imorgon. Det enda som kan fälla Brynäs är Brynäs själva, och även det har jag svårt att se ska hända. 22 vinster på 23 matcher (eller vad det är), det är inte en slump och det krävs mer än Djurgården har att ge för att slå Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag håller med dig om att Diffet är det sämsta laget vi stött på i slutspelet. Både Nybro och BIK bjöd på betydligt tuffare motstånd och jag tror inte Diffet skulle slå något av dessa lag i bäst av 7.

Jag har också otroligt svårt att se hur Diffet ska kunna vinna en match. Visst, man ska inte jinxa, men vi är så otroligt mycket bättre på alla positioner. Plus att laget inte stressar upp sig även om vi handlar i underläge.
Kommentera