Brynäs IF

714088 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699036

Sv: A propósito de nada
19BIF12: Jo, men jag tror att våra tränare i stort sett från start av säsongen såg och var medvetna om att Lindbäck var ett osäker kort och att man tidigt var inne på att matcha Clara och dessutom lita på att han skulle sno åt sig förstaspaden relativt omgående.
Att sen tränarnas val naturligtvis underlättades av att Lindbäck på ett tidigt stadium inte uppvisade några förbättringar jämfört med tidigare, gjorde ju inte saken sämre sas.
Iom att Gällstedt konsekvent har tryckt på defensiven ända sen start av serien så är jag inte så orolig över att han kommer att underskatta behovet av och kravet på en nivåhöjning i främst defensiven nästa säsong.
Isf är jag mer orolig för uppgiften som Alcen och tränarna har, när det gäller att hitta de rätta spelarna/spelartyperna som ska höja nivån, och framförallt den defensiva som krävs i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Jo, men jag tror att våra tränare i stort sett från start av säsongen såg och var medvetna om att Lindbäck var ett osäker kort och att man tidigt var inne på att matcha Clara och dessutom lita på att han skulle sno åt sig förstaspaden"

Om din hypotes stämmer hur kan man då förklara förlängningen med AL? För mig ter det sig helt obegripligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Jo, men jag tror att våra tränare i stort sett från start av säsongen såg och var medvetna om att Lindbäck var ett osäker kort och att man tidigt var inne på att matcha Clara och dessutom lita på att han skulle sno åt sig förstaspaden relativt omgående.
Att sen tränarnas val naturligtvis underlättades av att Lindbäck på ett tidigt stadium inte uppvisade några förbättringar jämfört med tidigare, gjorde ju inte saken sämre sas."

Här kommer helt nya uppgifter från dig. Du ägnade ju hela silly season, försäsong och fram till att AL fick sparken att försvara honom och hans spel. Det var ju försvarsspelet som var kaos och AL spelade ju riktigt bra.

Om du inte visste det så sparas alla inlägg i historiken och du har väl skrivit minst 500 inlägg om AL:s förträfflighet. Det raderas inte ut för att du ändrar uppfattning i efterhand.

Men kul att du äntligen ändrat uppfattning om Lindbäck.
Kommentera