Brynäs IF

715371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2700820

Sv: A propósito de nada
Dallemas: Egentligen gör det inte så mycket tycker jag. Robertsson har inte varit särskilt produktiv i SHL (fjärdekedja/trettondeforward, jag vet) och sanningen är att han såklart är för dålig för NHL och kommer troligtvis harva på i AHL/ECHL medan vi får chansen att värva (förhoppningsvis) en powerforward till tredje istället.

Gillade Robertsson i HA, men är inte säker på att det hade varit en lika given succé i SHL, även om jag gärna hade gett honom en ärlig chans hos oss i en riktig roll i tredje och andra pp. Han är välkommen igen om något år istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Robertsson hade varit en bra och prisvärd utfyllnadsspelare, men det är klart att det inte är hela världen att han hamnar någon annanstans. Att man sätter toppskiktet i truppen är ju det absolut viktigaste just nu, även om man även behöver bättre breddspelare.

Såg att Olhaver har skrivit på för Mora, det är ju annars någon som man hade kunnat se i en sådan roll. Fortfarande inte för sent med tanke på SHL-klausuler osv, men ändå.
Kommentera