Brynäs IF

716193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #456490

Sv: Brynäs-SSK
Lilljanne: Nä för fan, gör som dysterkvistarna: såga proffsen efter 1 period. Att dom inte spelat en match på ett halvår spelar väl ingen roll.
Skillnaden idag mellan två lag som ville mycket var nog just Jokinen.
Tror dock att vi fått en "Mini-Jokinen" i Sjöken. Bäste brynäsare idag enligt webben och dom som sågat honom tidigare får nog tänka om.
Klart godkänd insats sett till matchutvecklingen, även om det naturligtvis svider att torska när man gör 6 mål hemma.
Som sagt, proffsens måste ges lite mer tid. Bara att titta på t.ex SSK proffsförstärkningar: både Hävelid och Tärnström har haft lite problem i starten, och då är dom ändå vana sedan tidigare med både stor is och spelet i ES. Undantagsspelarna, typ Hossa och Jokinen klarar sig alltid pga sin individuellt stora skicklighet. Backar har också generellt svårare iom att det skall stämma mer i samspelet med kollegan i backparet.
Såg att Frölunda hade jätteproblem med Malmö men det var inte direkt oväntat heller. Har man lite koll på lagen så vet man att Frölunda genom åren alltid haft problem med skåningarna. Nurminen gjorde dessutom en kanonmatch i målet, vilket inte direkt underlättade för göteborgarna. För vår del blir det tufft nere i Malmö men vi brukar å andra sidan trivas rätt bra därnere. Tror på stor chans till vinst...
Kommentera