Brynäs IF

714402 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #493649

Sv: Luleå-Brynäs
Huge: Vad först gäller Dackell så är det väl så med honom (i lkhet med flera andra bra forwards som t ex Wahlberg) att de tvingas dra ett sådant stort defensivt lass att de inte har krafter kvar att producera framåt.

Petrovicky, J. Andersson och Bergeron är förstås välkomna tillskott. När vi sen har Wahlberg och Sjögren tillbaka igen så kanske vi kan starta på fyra femmor. Jag vet för lite om de tre nytillskotten för att säga något om dem. Vi lär behöva en bra backförstärkning till, med tanke på att Sulku inte lär komma tillbaka den här säsongen.

Lulematchen (såg den inte) var så otroligt typisk för den här säongen. Vi ärmed bra i två perioder men faller ihop i sista tio eftersom krafterna tar slut. Jag är impad över lagets moral, trots resultaten de senaste matcherna.

Vad gäller sportchefsjobbet så tror jag att Sundlöv i grund och botten är rätt man för jobbet. Han, tillsammans med sportkommittén och kanske också styrelsen, har gjort några katastrofala missbedömningar vad gäller strategin i förhållande till NHL-konflikten. Men det ska inte skymma det suveräna jobb han gjorde inför den här säsongen, då han ställde ett riktigt bra lag på isen. Hade det inte varit för NHL-strulet hade vi varit ett klart slutspelslag, inget tvivel om den saken. Man agerade fel när konflikten var ett faktum, nu återstår att försöka rädda kontraktet.
Kommentera