Brynäs IF

713898 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #530383

Sv: Leksand - Brynäs
Huge: Ja, tvåa i kvalserien känns faktiskt som en stor vinstlott just nu. Tyvärr, och då menar jag verkligen tyvärr så ser det mest ut som ett drömscenario just nu. Det ni kallar otur m.m. och som jag kallar brist på förmåga är fortfarande det mest framträdande draget. Helt ärligt så skäms jag för Brynäs spel just nu. Är det verkligen meningen att man ska vara helt förvånad och glad över att Brynäs faktiskt vinner mot AS-lag?

Efter att ha haft säsongsbiljett de tre eller fyra senaste säsongerna har jag sett en riktigt oroande trend som verkar slå ut för fullt i år. Kompiskontrakt, kompistränare och en undermålig organisation håller just nu på att driva Brynäs ut ur ES. Hoppas det inte händer men samtidigt skulle det kanske fungera som en väckarklocka.

Förra gången Brynäs spelade KS och klarade sig lyste förändringen efteråt med sin frånvaro och risken är stor för ett liknande scenario detta år. Om Brynäs klarar sig är jag rädd för att "blinda" supportrar och klubbledningen klappar sig själva på axeln och säger att Brynäs minsann är i ES igen och att hela rasket glöms bort inom kort och den välbehövliga förändringen uteblir.
Kommentera