Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #598354

Sv: HV 71-Brynäs IF den 20/10
Huge:

"Däremot är jag inte lika imponerad av deras defensiv."

Jaså det säger du? Det är just defensiven jag har blivit imponerad av! Stefan Liv spelar mycket ro givande, plus har hållit två nollor så här långt in på säsongen.

Så här skriver Hvfantasten.com:

"Liv har släppt in tolv mål. Fem av dom i boxplay och två av dom på klockrena frilägen..." "Fem mot fem har Liv bara släppt in fem mål på nio matcher. Det säger också en del om hur HV:s försvarsspel ser ut."

Alltså, han har bara släppt in sex mål på tio matcher nu i spel fem mot fem. Mycket imponerande!

Går vi vidare, med backarna i HV, så skulle jag vilja säga att HV har den bästa backuppsättningen i serien! Petrasek - Jonsson, Olausson - Gustafsson, Halvardsson - Niskanen/Svanberg. Jag klagar inte på backarna iallafall. De har stått för 24 poäng tillsammans på 10 matcher. Varav Gustafsson gjort 9. Och vad jag kan se så är ingen Brynäs spelare med i poängligan (topp 25)! Där Gustafsson ligger på 12.e plats, en av fem HV spelare på den listan! Och vad jag kan bedömma så har backarna i HV inte bara offensiva kvalitér, de håller tätt också. Så här säger Pär Mårts:

"Det roligaste är att vårt försvarspel fungerar så bra. Vi har, tillsammans med Linköping, släppt in minst antal mål och ligger i topp i box play."

Så när du säger att du inte är imponerad av HV:s försvars spel så vet jag inte om det är ren okunnighet eller bara prat?!

Däremot så kan anfallspelet höjas! Jag är ganska nöjd med 32 mål på 10 matcher, men så här långt så har det antingen varit första linen med Johan Davidsson, Mika Hannula och Mattias Remstam eller andra linen med Stefan Pettersson, Andreas Karlsson och Björn Melin som varit tongivande (vilket visas ha räckt) men ska man vara med i toppen så måste hela laget vara med och pruducera. Förhoppningsvis så börjar detta redan på torsdag, att båda de kedjorna gör bra matcher samtidigt! Och då får ni det väldigt, väldigt tufft att ta poäng mot oss! Men som vi vet så kan allt hända. Mitt tips: 4-2

Väl mött, välkommen till Kinnarps!

Tack för ordet!
Kommentera