Brynäs IF

715109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #614066

Sv: Så ver det klart!
74050: Jag har väl aldrig skrivit nåt negativt om Molin, tvärt om..

Jag har inga som helst ambitioner att vinna respekt hos någon. Jag har mina uppfattningar och tycker om att diskutera. Att jag blev grymt besviken på Simon Skoog står jag för. Jag gjorde misstaget att felbedömma honom grovt på hans första träning. Jag blev imponerad på att han träffade mål på sina direktskott. Men med facit i hand så är ju jag inte den enda som är missnöjd med hans insatser.

Vad gäller unge Bäckström så har jag reagerat på att han var inne på många mål bakåt och har med stöd av utlåningen av Niklas Andersson undrat om man inte ska göra samma sak med Bäckström.

Sen håller jag med dig om att Boork har gjort det som Fleming och de andra inte lyckades med förra säsongen. Att få försvaret att fungera, även fast det finns detaljer som jag tycker måste bli bättre. Mer pondus när det gäller att rensa ut pucken när vi är under press för att nämna en sak.

Dessvärre så har detta defensivtänkande drabbat spelet framåt och detta är nåt som måste fixas.

Som du kanske märkt så har jag inte skrivit så mycket om Gella utan vill ge honom chansen att spela några matcher innan jag tar ställning. Kalla det "bränd" eftersom jag var så fetfel ute i mitt första omdöme om Simon Skoog.
Kommentera