Brynäs IF

713691 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #672624

Sv: Timrå - Brynäs
mikenomad:
"Exakt den självgoda, verklighetsfrånvända inställning som alltid har härskat i Brynäs och som så när slutat i katastrof vid flera tillfällen under 2000-talet."

Vilken självgod, verklighetsfrånvänd inställning syftar då på? Jag kan bara komma att tänka på den säsongen när Esko, Miettinen mfl. värvades och slutspel verkligen var målet. Annars har man väl varit ganska tystlåten från brynäshåll, inga fem-årsplaner alá Leksands IF.

Okej, vi har en amatörmässig organisation i BIF, men det finns så mycket know-how och stöd i Gävle att den knappast kan bli sämre än vad den är idag. Det, tillsammans med den nya arenan, kommer innebära att vi får ett gigantiskt försprång (främst ekonomiskt) mot lag som inte har dom ekonomiska resuserna - dvs Luleå, Timrå, Mora, Tälje, Skellefteå, Djurgården, AIK och Björklöven.
Såvida inte vår amatörmässiga ledning får totalknäpp och medlemmarna väljer ett gäng från Beckomberga att leda klubben så kommer BIF ha detta försprång, och det ser jag som en försäkring i framtiden mot att flyttas ned (även om vi skulle flyttas ned är just den nya arenan en stor anledning till att satsa och föra oss upp igen).
Kommentera