Brynäs IF

713713 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #672662

Sv: Timrå - Brynäs
El Aka Ali: OK jag tycker att det är ganska bra gjort det Brynäs har fått till med tanke på att vi hade ett bugetunderskott på flera miljoner bara för nåt år sedan. Det är en sak man får ha i åtanke. På det så är Brynäs ganska långt före vad gäller "kostymen", Många av de nämnda lagen har så gott som "vuxit ur" sin hemmarink och får inte ut så mycket mer av den och måste alltså bygga nytt inom kort. Redan till nästa säsong kommer Brynäs att spela i sin nya Arena och jag tror inte alls att det är omöjligt att öka publiksnittet med 1000- 2000 per match.

Men huvudfrågan är marknadsföringen UTOM hockeyn, det är där de stora pengarna ligger. Om vår marknadsavdelning gör ett bra jobb så kommer det att hända många "events" i LA som t ex konserter, Olika sportarrangemang och liknande. Det är en försvinnande liten procent av de tänkta intäkterna som består av hockey under ett år.

Där ligger t ex DIF, Mora långt efter. Vad gäller lagen i norr så får vi se vad som händer. Skulle Skelle gå upp så lär de få jobbigt att behålla det lag de har nu. Deras hemmarink tar knappast in fler så det blir att höja biljettpriserna rejält om de skall kunna behålla de spelare de har på artistkontrakt..

Slutligen så tror jag att vi kommer att få en klar skillnad mellan Elitserien och Allsvenskan redan nästa år då Elitserielagen kommer att få i runda slängar 8-10 mille i var genom TV-pengarna....

Detta kommer i sin tur att lönebilden kommer att skena iväg ordentligt...Löner som lagen i allsvenskan kommer att få svårt att matcha.

Det är inte bra i Brynäs men det kunde vara långt långt värre om man säger.
Kommentera