Brynäs IF

713681 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #672721

Sv: Timrå - Brynäs
Jag vet inte riktigt vem jag ska vara först...

JanT:
Jag begriper fullstänidigt varför han kickade Wahlberg/Miettinen, jag håller inte med honom i beslutet med jag förstår honom. Men vad jag inte förstår är hans hårda jävla panna att erkänna när han har gjort ngt fel. Klart var att vi strax efter Wahlbergs kickande behövde en center men Boorks jävla stolthet vägrade att ens lyssna på en ursäkt/förklaring från Wahlbergs sida.
Är ni då förvånade över att Sundlöf letar efter en ny tränare?

(sluta trata om poäng osv, det är inte Boork, det är möjligtvis Boork som lyckats släpa fram lite brynäsanda i pojkarna)


El Aka Ali:
Jag vet att BIF ligger hästlängder många av dessa lag, men det kommer ändras nu när ekonomiska grund ändras (ny arena). Vårt största problem har defenetivt inte varit publiken, vi har alltid kommit över vår budgeterande gräns (4600) och vi kommer göra det även i år. Till skillnad mot många andra lag (SSK, DIF)har vi dessutom en stabil säsongskortsförsäljning som bara det fixar vår existens. Med den nya arenan (i vilken f.ö alla loger redan är sålda) kommer det garantera vår överlevnad i högsta serien och t.om en klättring.


Ambroo: Jag tar priset på ...riktigt eftersom jag är den enda som säger hur det är.... på riktigt.
Kommentera