Brynäs IF

713580 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #698627

Sv: Peter Nolander klar för Brynäs,bra eller anus?
Huge: Återigen undviker du att svara på en fråga. Förstår du den inte eller vill du helt enkelt inte svara på den av någon annan anledning? Jag ställer den igen; Är du nöjd med namn som Nolander och Ström?

Som svar på dina frågor; ja, jag räknar Ström som nyförvärv eftersom han har ett kontrakt med Brynäs? Try out eller inte, kontrakt har han.

På din första fråga; Hulkkonen kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte sett honom spela och hade heller inte hört talas om honom. Självklart hoppas jag att han är bättre än t.ex. Kuppa. Konstigt vore det annars.

Nolander har jag sett spela vid flera tillfällen och jag skulle vilja påstå att han är lika medelmåttig som Örat, dock är han yngre och borde därför kunna utvecklas. Att inte Mora med en redan medelmåttig backbesättning inte ens vill förlänga hans kontrakt tyder enligt mig på att han inte gjort något större positivt intryck. Detta till trots hoppas jag självklart att han blir en förstärkning. Därmed säger jag inte at besvikelsen uteblir då jag hade hoppats på att en välmeriterad back skulle presenteras av Brynäs.

Till sist tycker jag att det är intressant att du antyder att jag slingrar mig eftersom det är jag som ställer en fråga till dig; hur kan man slingra sig när man ställer en fråga genom att komma med ett påstående?

Jag har nu svarat på dina mer eller mindre genomtänkta frågor så nu Huge, föreslår jag att du i all fall försöker svara på mina frågor, ett enkelt ja eller nej räcker.
Kommentera