Brynäs IF

713937 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #714298

Sv: Sebastian Karlsson
88Lindkvist: Jag tror inte något av dina alternativ är något man skall sträva efter faktiskt. Många spelare tar petningar på helt fel sätt och det finns en vviss risk att det bli en massa "bad blood", osämja och grupperingar inom tuppen osv.

Det finns många spelare i truppen, främst bland forwards som är väldigt lika till karaktären så det känns lite hugget som stucket om vilka som får spela. Det ultimata vore om man hade tre hela femmor som man i princip cementerade och laborerar med en fjärde kedja.

på backsidan så kommer det nog att lösa sig av sig självt tror jag. Ström ser jag som en ersättare till Lavins kommer tillbaka. Vad som händer sedan vet man ju inte. Allt vi vet är att Ström kommer att få en ärlig chans att visa vad han går för. Andersson och Morin lär lånas ut så det blir Lavins, Casselstål och Johansson som främst kan få ställa sin plats till förfogande OM Ström får förlängt kontrakt. För jag utgår från att de har scoutat Hulkkonen och Nolander så pass att de kommer att hålla sina platser.
Kommentera