Brynäs IF

713538 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #928166

Sv: Brynäs IF - Frölunda Indians 20/10-07
Huge:

"Och jag kan ärligt säga att jag inte kan klandra ledningen och spelarna för det. För dom måste ju gemensamt med tränaren ha gått igenom saken grundligt och kommit fram till ett beslut som verkade vettigt?"

Vilka är dom? Ledningen? Spelarna? Både och?

"Tvärtom tror jag att Boork ger spelarna rätt så fria tyglar i offensiven, för det är ju den vi talar om och som man har försökt utveckla inför denna säsong."

Ja, det är väl därför han låter tombolan snurra (bortsett från de senaste två matcherna) och plockar upp nummer på läktaren och in nya konstellationer. Det ger en bra grund att stå på i det offensiva spelet? Experiment, Huge...


"Sen är det mkt möljigt att det inte är en av Boorks styrkor att ta oss vidare i utvecklingen men jag tycker ändå att det offensiva tänket inför detta år inte känns som ett förhastat eller på nåt sätt omöjligt uppdrag.
Det handlar ju inte om kärnfysik eller hjärnkirurgi direkt utan om små justeringar i ett system som i grunden redan är rätt så bra inarbetat."

Tydligen tillräckligt avancerade utmaningar för att det inte skall fungera? Beror det på spelarna, tombolan eller motståndarna?


Hur var det nu med ditt eget behov av bli kontrollerad?
Gillar du att sitta och titta på när de andra jobbar?
Att någon som inte skall göra jobbet berättar för dig hur det skall utföras?
Att förutsättningarna ändras från dag till dag?
Känner du att det är bra förutsättning för att kunna göra ett bra jobb?
Kommentera