Brynäs IF

713553 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #928184

Sv: Brynäs IF - Frölunda Indians 20/10-07
Huge: Du vill ju inte förstå att jag som "sansad och nyanserad" anser att Boork borde avgå eller bli kickad. När jag skrev det förut så var jag mindre vetande.

Det har kommit till den gränsen där det behövs en ny röst som kan väcka liv i spelarna. Boork har tappat möjligheten att ruska liv i de som inte gör sitt jobb, pga det här med fem kedjor och peta spelare hit och dit.

Enkel idrottspsykologi har om och om igen bevisat att spelare som tappat motivationen och "orken" att lyssna på de förmaningar och tal som de får, kan bli som pånyttfödda bara av att höra en ny röst. Det blir som en nystart.

Därför fövånas jag av att det från din sida hela tiden är snack om "vem skulle göra det bättre? Vem är en bättre tränare än Boork?". Det som behövs i dagens Brynäs är en ny röst som ryter till, vaskar om i kedjorna och ger ny energi till de spelare som, sedan länge, slutat lyssna på Boork.

För det är där skon klämmer, just nu. Oavsett vad som sägs utåt så är kommunikationen mellan spelarna och Boork inte på den nivå den måste vara.


För övrigt är det inte bara i denna fråga jag ser dig som ett troll. Det är det att du konstant väljer att stå på motsatt sida till den stora massan här inne. Sen är det roligt att du tycker att de som håller med dig är sansade bedömare och alla andra är "gamnackar" och mindre vetande. Det får din värdering av skribenter att framstå som något vinklad.
Kommentera