Brynäs IF

713526 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #928216

Sv: Brynäs IF - Frölunda Indians 20/10-07
Poffa: Ja, det är ju DIN och många andras uppfattning.
Liksom det är mångas uppfattning att resultatet hittills inte motiverar nån avgång, iaf inte ännu.


"Enkel idrottspsykologi har om och om igen bevisat att spelare som tappat motivationen och "orken" att lyssna på de förmaningar och tal som de får, kan bli som pånyttfödda bara av att höra en ny röst. Det blir som en nystart."

Jaha.
Så du har gått runt och frågat alla spelare om hur det står till med motivationen och inställningen till Boork, spelidén osv?
Du vet ju inte mer än vad jag och "den stora massan" vet i det fallet.
Var och en drar sina egna slutsatser utifrån ens egna ståndpunkter och ev fakta som föreligger (uttalande från spelare/ledare etc)
Märkvärdigare är det inte.

Och vad innebär egentligen "den stora massan" om man ska se till vad som är rätt eller fel?
Måste den stora massan härinne ha rätt bara för att den är stor, eller vadå?
Dessutom kan jag upplysa dig om att (eftersom du fortfarande verkar bortse eller inte har noterat det) det finns fler än jag som inte håller med den stora massan. Till viss del har den stora massan ibland rätt vilket inte behöver betyda att jag varje gång ställer mig upp och säger det när jag tycker att den har rätt.
Såna här forum befolkas i stort sett och till största delen av personer som genomgående kan anses vara gnälliga och överdrivet kritiska mot det mesta. Fenomenet går igen i alla nätforum och i vilket ämne det än må gälla. HS är inget undantag och i det perspektivet så är ju "den stora massan" inget att hänga upp sig på.

"Sen är det roligt att du tycker att de som håller med dig är sansade bedömare och alla andra är "gamnackar" och mindre vetande. Det får din värdering av skribenter att framstå som något vinklad."

Tja, de som INTE håller med MIG anser nog att JAG är mindre vetande, så jag begriper egentligen inte vad du vill ha sagt?
Att jag kallar ngn för gamnacke handlar enbart om kritik mot dom som ger upp på förhand och gnäller och grinar vid varje förlust eller när det tar emot.
Kommentera