Brynäs IF

714843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #998033

Sv: Boork is back !??

Klarläggande från Brynäs IF

Med anledning av den ryktesspridning och de spekulationer som förekommer runt Brynäs sportchef Micke Sundlöv vill Brynäs IF göra ett klarläggande.

Brynäs sportchef Micke Sundlöv är sjukskriven i tre veckor. Han besökte under tisdagen en läkare som sjukskrev honom i tre veckor. Micke Sundlöv har inte av Brynäs styrelse blivit uppmanad eller tvingats att stanna hemma. Micke Sundlöv är fortfarande sportchef i Brynäs IF.
– En medarbetare i Brynäs organisation måste ha rätt att få bli sjukskriven utan att det börjar spekuleras kring hans person, säger Christer Sundin, ordförande i Brynäs IF. Micke Sundlöv är sjukskriven i tre veckor, inget annat. Han är fortfarande Brynäs sportchef och han har fortfarande styrelsens fulla förtroende.

Sportchefens sjukskrivning kommer i ett läge där trycket på Brynäs IF är stort och där A-laget kämpar för att undvika kvalserien. Det är dock i nuläget inte aktuellt att ta in någon vikarie för sportchefen.
– I dagsläget återstår två matcher av grundserien, och det är klart att vi måste klara oss utan en sportchef under dessa matcher, säger Christer Sundin. Självklart måste en organisation ha beredskap för, och klara, att en person blir sjukskriven i tre veckor.
– Det är aldrig roligt att bli sjukskriven, och det blir väl inte bättre av att media spekulerar i orsaken till hans sjukskrivning. Micke Sundlöv, precis som resten av sportorganisationen har haft en stor press på sig under hela säsongen. Det viktiga nu är att Micke Sundlöv kan återhämta sig under sin sjukskrivning så att han kan komma tillbaka till arbetet så fort som möjligt, avslutar Christer Sundin.

Kommentera