Café

48294 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1091506

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!

Poffa:

Inte bara jag som svär över word? Mitt word har kraschat, kan skriva i det och så men inte markera texten med datormusen. Bara snabbkomandon funkar, riktigt irriterande. Tur att ha openoffice som backup :)

Men det är ändå skönt att ha ett word som fungerat då jag ändå har betalat för licensen. Någon som har ett tips hur jag kan fixa detta problem? Då jag jag väljer att stänga ner programet kommer en alert ruta upp med medelandet att word 2007 har slutat att fungerar och office söker efter problemet men hittar inget. Har testat att ominstallera allt två gånger utan resultat, resten av programen i office fungerar utan problem.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!
difzi:

Jag stör mig ärligt talat mer på Power Point och Excel. Kanske inte främst för att de är dåliga program utan att folk inte begriper när och hur de ska användas. Folk vräker ur sig värdelösa Power Point-presentationer på löpande band och så fort någon form av information ska hanteras använder man Excel-eländet trots att det finns utmärkta skräddarsydda alternativ. Jag hatar verkligen allt som slutar på .xls...
Kommentera

Sv: Datorbekymmer. Hjäääälp!!

difzi:
Office 2007 lever sitt eget liv, och här har utan tvekan Microsoft passerat en slags anständighetsgräns. Nästa vall att bryta för M är att när man trycker ned första tangenten i ett tomt dokument, så bestämmer programmet vad man vill skriva, hur det ska se ut, och vart det ska mailas, alt. publiceras på Internet.

Kommentera