Café

48284 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1099301

Sv: Spelbekymmer. Hjäääälp!!
Metal Guru: Jo jag är inne på det spåret.
Sen gillar jag ju idén med Wii också när ungarna får röra sig lite medans dom spelar.

F*n va svårt det här blev, jag som trodde att det skulle bli ett lätt beslut men ju mer jag försöker lära mig så......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelbekymmer. Hjäääälp!!
Stigsson: Som lång och trogen tvspelare och en som testat dom flesta konsolerna kan jag verkligen rekomendera Wii. Äger själv en Wii som jag har tagit med ner till morsan där den har gjort succe hos mina syskonbarn (4,6,7,år gamla). Nintendo har ju också en lång tradition av att göra spel som inriktar sig mot dom yngre spelarna och därför finns det alltid bra med titlar åt just dom yngre. Wii går också att köpa chippad om du vill bränna spel. Sen kan ju tillägga att om du själv blir sugen på att lira lite så har bowling också slagit stort hos min föräldrar.
Kommentera

Sv: Spelbekymmer. Hjäääälp!!

Mitt råd, Stigsson:
Slopa Wii-tankarna. Barn på 5 och 8 rör på sig ändå. Köp istället något prisvärt som har ett gott rykte, och befinner sig i slutfasen på sin livscykel. Spel till ett sådant finns i drivor på Blocket och loppisar. Låt dem leva med detta ett par år - barn i denna ålder har inte samma kvalitetskrav som pojkar i övre tonåren. Här är det viktigare att det finns många 'korta' spel.

Beroende på hur de se'n leker med spelet, uppgraderar ni till något maffigare om två-tre år - om ni (och flickorna) fortfarande vill att tjejerna skall spela.

Kommentera