Café

43145 inlägg · 1036 ämnen

Inlägg #1104335


Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Per HApps: Hade jag varit Israel, då hade jag asfalterat Gaza remsan för länge sedan. Vet du igentligen vad det gäller?
Ursprunget är att Israelerna vägrar släppa Jerusalem, till en muslimsk stat.
Kristendommens vagga, i en annans relions händer.

I grund och botten är allt Bibelns fel. Där kan man läsa att Judarna aldrig skall få en fast boplats. Judarna fick det som numera är staten israel efter andra världskriget för att ha någonstans att ta vägen, efter Holocast.

Men det motsätter sig deras grabbar pga. relionen.

Du vet ju själv vad du tycker om att enfagången Eon är fullsatt, är ju när jehocvas vittnena är där på sommarn.


Gott Nytt År !
Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Typiskt Sverige eller..? AB publicerar idag en bild på killen som skall ha skjutit på casinot. Bilden är tagen i en rulltrappa på väg till tunnelbanan strax före skotten. Det är en halvkroppsbild från ganska nära håll och utseende på kläder, kroppsform och frisyr framgår rätt tydligt. Under bilden finns dessutom ett signalament på mannen.

Ansiktet är däremot suddat av någon anledning, antagligen ett taffligt försök att skydda personens identitet ifall han mot all förmodan skulle vara oskyldig. Detta handlar naturligtvis i själva verket om att AB håller sig till någon form av regelverk.

För effekten av suddandet är ju åt h-e. Mannens identitet är ju såklart redan känd eftersom alla som finns i hans närhet självklart känner igen personen på bilden, med eller utan suddat ansikte. Då är det ju lika bra att visa bilden i sin helhet så kanske den kan fylla en bättre funktion när detektiven allmänheten kopplas in.
Kommentera