Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1267375

Sv: Det kryllar av sjuka människor.

knaskamilla: Själv skiter jag i vad pengarna går till, men jag tror hon hade fått fler röster och mer fokus på sakfrågan om hon inte gjort en brasa av 100 000 kronor. Nu hamnar allt fokus istället på huruvida det är rätt eller fel att bränna upp dem, istället för att fokus hamnar på löneskillnaden mellan män och kvinnor.

Dessutom är majoriteten av svenskarna upprörda över hennes tilltag och det hjälper knappast FI i höstens val. All PR är nog inte bra PR. Den enda vinnaren är möjligtvis reklambyrån.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
Poffa:

Ja, det kan kanske stämma att hon fått det, jag vet inte. Hur många av alla som är upprörda över att hon eldat upp 100 000 hade kunnat tänka sig att rösta på FI annars...?
Kommentera

Sv: Det kryllar av sjuka människor.

Poffa:

FI gör 2 fel.

1. Sättet dom gör det på. Att elda upp pengar må vara ett bra sätt att få uppmärksamhet på många gånger men inte rätt uppmätksamhet i det här fallet.. Pengarna hade kommit till mer nytta om dom skänkt dom till välgörande ändamål. Det är vi överens om?

2. FI skjuter sig själv i foten genom det här PR-tricket, nu har dom förmodligen stängt ute riksdagsplatsen för alltid. Blir ju svårt att göra någonting åt problemet när man inte har någon makt. Det är i alla fall vad jag tror. Den som lever får se..

Kommentera