Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1267377

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
Poffa:

Ja, det kan kanske stämma att hon fått det, jag vet inte. Hur många av alla som är upprörda över att hon eldat upp 100 000 hade kunnat tänka sig att rösta på FI annars...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
knaskamilla: Ja hur många har ens reflekterat över FI:s existens det senaste året? Snart är det val och allt handlar om högerblock mot vänsterblock och är det någonting som diskuterats utanför det så är det Sverigedemokraterna. I det läget tände Gudrun på någon annans pengar för att belysa en fråga. FI får uppmärksamhet och reklammannen visar att han för en billig summa kan sprida ett budskap över hela Jorden (det kan inte skada på CV:t).

De som tycker att pengarna skulle skänkts till välgörande ändamål kan ju säga varför de inte tycker att miljöpartiet borde plantera träd i Afrika för hela sin partikassa, varför Vänsterpartiet och Socialdemokraterna inte ska ge sina pengar till de utslagna, varför Moderaterna inte ska ge sina till några ambitiösa företagare och varför Folkpartiet inte borde ge en morot till duktiga lärare för sina partimedel? Sverigedemokraterna har säkert något gammalt svenskt ruckel att bevara för sina partimedel...

Hade inte det varit bättre användning av pengarna? Må vara att det inte hade blivit mycket politik kvar, men men...
Kommentera