Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1286618

Sv: Viktigaste Valfrågan
knaskamilla: Muhammed har nog fan så mycket svårare att hitta ett jobb i Sverige än Anders. Vad som däremot stör mig är när t.e.x polisen letar aktivt efter utlänningar att rekrytera. När det gäller såna arbeten (och alla andra arbeten för den delen) så ska den som är bäst lämpad för jobbet få det. Om man sen heter Muhammed, Anders eller Märta ska inte ha nån betydelse.

SD har ju helt klart fått alla missnöjesröster, precis som Ny Demokrati fick på 90 talet. Jag tror också att om det skulle vara nyval i morgon så skulle SD inte få många röster. Nu har alla (nåja) som röstade på dom fått upp ögonen för vad dom egentligen står för och flertalet ångrar sig säkert rätt rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigaste Valfrågan
sylf: Polishögskolan letar inte efter utlänningar. Man måste vara svensk medborgare för att komma in på polishlgskolan. Det som är meningen med deras kampanjer är att få så många som möjligt att söka utbildningen, framförallt ifrån grupper som varit underrepresenterade. T.ex. utrikesfödda, kvinnor. Urvalet ändras inte för att fler söker. Ju fler som söker desto bättre poliser kommer vi få. Det finns ingen kvotering som ger förtur till någon om du tror det.
Kommentera

Sv: Viktigaste Valfrågan
sylf: Jag tror nog att de skulle få ungefär samma röstsiffror idag. Deras politik skrämmer nog en del tidigare väljare när den synas, men samtidigt så lockar nog idiotiska aftonbladetkampanjer nya väljare till SD.
Kommentera