Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1496988

Sv: Tv-tipset

Om jag nu skall nämna nån serie jag följer så är det CSI. Har boxen med alla avsnitt. Sedan följer jag Family Guy på TV 6. Seinfeld, Vänner, LAW And Order SVU, Cold Case m.m Serier är en del av mitt liv och jag fullkomligen älskar serier. Dock är vi inte överens om Alcatraz. Favoritserien genom alla år är dock Dallas och det säger jag utan och skämmas ^^

Huge var även inne på Engelska serier och där är Pang i Bygget ( Fawlty towers ) den absolut bästa. Älskar även Monthy Pyton.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tv-tipset
mattias - 74:Boardwalk Empire är nog den enda amerikanska serie förutom Southpark som jag följt regelbundet efter 90-talet. Den är å andra sidan riktigt jävla högklassig!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tv-tipset
mattias - 74: Hedebyborna, Tre Kärlekar, Hem till Byn och Möbelhandlarens dotter, där har du fyra bra svenska serier som knäcker 95% av alla amerikanska drama serier.
Kommentera

Sv: Tv-tipset
mattias - 74: Har laddat ner o sett hela säsong 1 av Alcatraz och den blir bättre och bättre för varje avsnitt. Har även laddat ner The Killing och har sett  de första fyra delarna av säsong 2, en mycket bra serie. Andra serier som jag följer är Criminal Minds, Spartacus, Law & order: Special Victims Unit. Det är ju en jävla tur att folk tycker olika, annars så hade det blivit jävligt tråkigt.
Kommentera