Café

48286 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #2369155

Sv: Valet 2022
Klåparna: Kan erkänna att jag växte upp norröver, men mina värderingar kvarstår att jag tycker alla ska ha samma möjligheter oavsett var man bor. Det får jag anta att du också tycker, eller?

Anledningen till att jag tog upp den tidigare arbetskraftsinvandringen är ju för att det antagligen var en stor grej förr. Dessutom pratar väl SD generellt om invandrare som helhet. Anta att floderna i Italien torkar ut, eller annan katastrof, vilket leder till massflykt. Skulle det vara okej att ta emot 300000 italienare, även fast det skulle knäcka samhället ekonomiskt? För det är ungefär det du får det att låta som.

Sen absolut, det finns en större utmaning, generellt sett, med invandrare ifrån utvecklingsländer. Men ska det verkligen vara så att folk väljs bort baserat på vart de kommer ifrån?

Håller helt med att det är jobbigt med folk som inte ser det som en själv, men jo jag vet att vi har problem med integreringen och en jävla massa kriminalitet. Skillnaden mellan oss, tror jag, är att jag inte ser utvisningar/stängda gränser/hårdare straffskala som den ultimata lösningen. Visst måste vi ta itu med provlemet, men att polarisera samhället än mer tror jagkommer leda till ännu mera skit och bråk snarare än att lösa det.

Oavsett så tycker jag politiken nu för tiden är alldeles för kortsiktig, det ska nås snabba resultat för att kunna vinna nästa val. Problemet är ju att många av problemen inte löses på ett par år, de kanske tar ett par decennier istället. Där tror jag vi har ett av grundproblemen i Sverige, det finns ingen stabil plan framåt.

Känner att jag åtminstone fått fram min syn på valrörelsen, jag försöker nöja mig så.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Valet 2022
Perreman: Hela världen kan inte komma till Sverige, oavsett vilket land dessa kommer från. Samhället klarar inte av det! Som idag finns det inte ens bostäder eller infrastruktur åt oss själva eller de som redan är här.

Än en gång, TOTALT STOPP för massinvandring av "lyxmigranter" från U-länder och påbörja utvisningar av kriminella och bidragsparasiter.
Låst ämne

Sv: Valet 2022
Perreman: Ja, där har vi svaret på varför du blev upprörd från början. I Sverige har invandrare goda möjligheter, oändligt med pengar som inte en svensk får.

Klimatkrisen är en bluff. Jag måste berätta den "bistra" sanningen nu. Nej, det är aldrig ok att ta emot 300.000 italienare även om det är bättre än 300k från U-länder i Afrika och MÖ. Ni som håller på och tjatar om rasism och nazism i oändlighet kan ju faktiskt få välja mellan att flytta till Somalia eller Italien. Vad väljer ni? Jag måste kalla er hycklare om ni väljer Italien.

Invandrare från dessa U-länder och muslimska länder är oftast mer brottsbenägna och har lättare att ta sig till kriminalitet. Och nej, ingen invandrare är fattig i Sverige så det beror inte på det. Sverige var fattigt, östeuropa är fattigare än väst men de har ändå inte dessa problem som Sverige har.

Så här ligger det faktiskt till, ni 7-klövare kanske sätter i halsen, men det är ingen svensk som vill bo med en för stor mängd invandrare från dessa sydliga breddgrader(nej jag pratar inte om Italien) eller åtminstone extremt få som vill göra det.. Det är alltid de som säger att alla andra är "rasister" och "nazister" som är de största hycklarna i denna fråga. Var bor alla politiker och mediafolk? Tips, de bor inte i "problemområden".

Hela världen är inte välkommen till Sverige. Det enda som kan rädda landet från totalt kaos är stopp för invandringen och påbörja utvisningar av alla kriminella och alla som bara är här för att leva på skattepengar. Finns ingen annan lösning, saft och bulle har provats utan förbättringar. En dag kanske ljuset går upp för dig också. Det hoppas jag iaf. :)

Mångkulturen blev ett misslyckande och SD hade rätt från början.

Detta är sanningen jag fört fram nu, den som vill kan ta till sig detta. Ni som fortfarande har skygglappar och lever i förnekelse med problemen i landet behöver inte svara på detta inlägg, har inget mer att säga i detta nu. Hoppas det inte blev för mycket.
Låst ämne

Sv: Valet 2022
Perreman: Inom 50år har elefanter dött i Afrika säger dom som vet pga Torka , så hårdare tider har vi framför oss när deras länder börjar dess vandring
Mer katastrofer vet vi att det kommer att bli och dess följder kan vi bara acceptera .
Låst ämne