1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1281327

Sv: FBK - VF 23/9, 19:00
lu93rowa: Jag reagerar över att du tror att en sådan kraftfull bentackling kan vara SÅ oskyldig. Jag tror kanske att Pikarainen har för avsikt att tackla hårt i det läget men jag tror inte att han har för avsikt att skada. Jag tror inte heller att pebben ville bentackla sönder Paulssons karriär men faktum är att hans agerande på isen försätter honom i en position där han potentiellt kan avsluta Paulssons karriär. Detsamma tycker jag inte gäller för Pikarainen.

Vad du ber om är en symbolisk avstängning på ett par matcher eftersom du tycker att pebben är oskyldig men att det är tråkigt att Paulsson blir skadad.

Vad jag ber om är ett straff som motsvarar allvaret i en sådan tackling som pebben utför. Man kan inte potentiellt avsluta folks karriärer utan att få ett kännbart straff, precis som Spud säger.


Spud: Precis. Sen tycker jag inte att man åker, med benet man har tyngdpunkt på, på det sättet som pebben gör i det läget. Paulsson ändrar kanske riktning lite men inte tillräckligt för att ursäkta den där smällen.

Vidare så sjönk pebben REJÄLT i min bok efter att han ställer sig och hoppar i frustration mot domaren, jag tycker att det är fullständigt respektlöst mot Paulsson som ligger och vrider sig i smärtor, gör man en sån där grej, hur oavsiktligt det än må vara, då står man och håller igen käften och skäms.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK - VF 23/9, 19:00
Olle: han skulle inte be om ursäkt på telefon om de inte va med vilje
se länk!
Kommentera