1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1374777

Sv: Final 4
mattias - 74:

Föga förvånande att FBK-hataren nr 1 kommer in.
Vi som var med på 80-90-talet och har sett FULHOCKEY, Håkan Södergren, Mats Lusth m.fl. tycker att dagens finaler är mesiga. Att komma in o pipa närHadelöv ramlar ihop som ett höstlöv efter en liten dutt blir i mina ögon patetiskt.

Finalerna ska vara heta med tjuvsmällar, gruff o känslor. Det är ge och ta från bägge håll.

Du kommenterar inte Hagos knuff som träffade målisen men det var ju inte dumma FBK som gjorde det... Jag tycker sånt hör till, men när domaren visar ut för mindre förteelser så reagerar jag på inkonsekvensen.

Nädu Marhias fortsätt harva bland småpojkarna medans vi röker segercigarren, Tja!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final 4
Fysisk hockey:

Läste du inte att jag berömde erat lag den här säsongen. Nej som vanligt fokuserar du på mitt hat till er förening. Jag nämnde ingenting om det i mitt tidigare inlägg. Att ni spelar final i år igen är inte så konstigt. Ni har ett komplett lag. Dock förväntar jag mig att du skall vara ite mer konsekvent i ditt sätt att se på hockey, det är alltid 2 lag på isen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Final 4
Fysisk hockey: Jag håller med, jävla tjat om filmningar eller inte. Som om något sådant skulle ge mer eller mindre värdiga vinnare. Ännu mer fjatnigt blir det när supportrar till andra går går in och anklagar andra lag för att filma, som om det finns en skillnad mellan lagen i ES.
Jag är mest besviken på bristen av intensitet, det finns ingen glöd alls i spelet mellan båda finallagen. Det känns som om det handlar om elitserielunken, vilket är helt otroligt. Antar att detta är ett bevis på att ES borde genomgå en övergripande ändring för at få tillbaka glöden och intresset.
Kommentera