1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18401 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1576088

Sv: Nu är det kört
Huge: Inget av de du nämnde har jag ens tagit upp!
Spelförstörande är att låsa spelare med klubban och kropp mot sargerna på motståndarna, att slå och rappa efter puckföraren med klubban, att crosschecka av sina egna klubbor mot motståndare, där har du några spelförstörande moment som inget lag sysslar med i lika stor utsträckning som fbk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nu är det kört
Berka: Tror nog att alla lag låser, hugger och crosscheckar ungefär lika mkt för att störa motståndaren, dom kanske bara gör det lite bättre.
Kommentera

Sv: Nu är det kört

Berka: Här debatteras det friskt, Huge har som vanligt rätt, även när han skriver fel! Jo, Svanru o Huge, om ni tittar runt lite tex i andra lags fanforum, så är nog de allra flesta ense om att FBK har en rätt -- ska vi säga TUFF hockey? Som inte alltid stävjas av domarna. Minns tex Nordas snabba  säsongsavslut för Foppa - hur snyggt o modigt var det?

Självklart är FBK en enastående klubb, på många sätt främst i Sverige, men ibland tar ändå Loob & co till lite fulknep, som inte alla gillar - minns hur han deklarerade att FBK o några fler skulle starta en egen Europa-liga, att Elitserien var för liten för FBK - sen kom han tillbaka o sa "Nä, skojade bara, vi ska va med er!". Osv. Men edra massa Guld, kan vi ju inte ta ifrån er, starkt gjort att hålla sig kvar i toppen år efter år. Vilket inte tex DIF, AIK elr MIF kunnat. (Hur mkt Karlstads Kommun bidragit till detta , får vi väl aldrig reda på, Janne Josefsson o c/o får inget inresetillstånd i Wärmeland! :-) )

Kommentera