1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18401 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1671762

Sv: Näsan över vattenytan tillfälligt!

eltifoso: Ja, idag hängde SAIK med riktigt bra i sista, i dom andra två var det väl i stort sett ett lag på banan. Vi är tyvärr alltför ineffektiva och det faller vi på idag, liksom senast däruppe. Vi blev iaf inte bortdömda idag, inga missade matchstraff den här gången men det kompenseras av 2 otroligt billiga tvåor innan dom kvitterar.
Lite kompensation förstås, som brukligt.

Ja, nu blir det svårt att nå semi, men inte omöjligt. Måste nog snon en match däruppe, fortsätter vi spela så här så finns iaf chansen, bara vi sätter de lägen som skapas.

Klart att det svider när vi väl tagit oss hit men klart att jag samtidigt är glad att ett gäng juniorer kliver in istf skadade Ollas, Enterfeldt, Sundqvist, Bertilsson och Andersén, i stort lagets samtliga bärande spelare, och slår ut jättefavoriterna Färjestad i playin.

I övrigt premiär idag, 18 hål på fina sommargreener i soligt väder.
Lite ojämnt spel men i stort Ok på en svår bana i lite blåst.
Inte en birdie, får spara dom till i morron istället...   :-)

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Näsan över vattenytan tillfälligt!
Huge: Ja kul att ni också lirade med några juniorer . Men bara en 97'a va?
Ni mönstrade ju ett något äldre lag än Färjestad men jag tycker vi stod upp bättre än förväntat med tanke på ålder och form på truppen. Känns bra för framtiden

Apropå framtiden har inte Brynäs något u16 lag eller är dom inte tillräckligt bra för att vara med i pågående sm-slutspel?

Såg slutet av er match idag.. Vem var det som gjorde idiotbytet på slutet så det blev fri väg in i zon? Duscha kallt känns som lagom straff för det beteendet, eller så ville han ut på golfbanorna
Kommentera