1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1845232

Sv: ES 17/18
Jodå gömma sig i brist på argument bakom ett sk SD argument nä lågvattenmärke. Att ni är avundsjuka på våra framgångar är inte mycket att göra åt men att det alltid händer speciella situationer i Götet beror nog på ert mindervärdeskomplex i ert försök att vara framgångsrika. Mottot i GBG sedan historiska tider är att ändamålen helgar medlen allt som gynnar VF är ok oavsett det är sekretariat, måldomare, isen etc.
Att man kan vinna segrar med rättvisa metoder är inte VF´s anhängarnas motto utan att vinna till vilket pris som helst.
Förresten krossade vi igen er sk juniorsatsning igen :)
Vi leder alla ligor vi deltar i utan hjälp från Rylander, skrikande sk fans, arrangörsmedhjälpare etc.
Nä slopa ert uppenbara fuskande som alla ser utan era enögda fans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES 17/18
Svanru:
Ja Bert har en poäng där ang raketerna, även om man tkr sig kunna anta att den är inne så kan man inte frångå de överenskomna reglerna. Det skulle väl vara om domarn såg att den var inne, men kan han verkligen gjort det!?!? Lycka till i kvällens toppmöte, hoppas min personlige favorit Ryno fortsätter samla på sig poäng.
Kommentera

Sv: ES 17/18
Att "the Rocket man" lyckades avgöra till er fanatiska lycka ser nog övriga sportsverige med att det händer i Götet dvs inte ovanligt utan en regel.
Sedan var VF bättre i matchen än SAIK men att mycket ofta ha hjälp av fanatikerna vid sidan är osportsligt
.
Kommentera

Sv: ES 17/18
Svanru: du är ju fullständigt slut i huvudet och det behöver du inte svara på utan kryp tillbaka under din lilla sten!! Jag kommer hursomhelst aldrig kommentera dig mer!!

Mike.F
Kommentera