1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

17258 inlägg · 1106 ämnen

Inlägg #1933869

Sv: Det tionde guldet
Zappaholic: förstår att du har en hysterisk glädje över att ni vann med ett uselt spel och med en enorm nytta av att vi missfördelades återigen av SR. Det är tyvärr sanningen att vissa lag gynnas och vissa lag missgynnas av SR tyvärr är vi ett lag som missgynnas om och om igen. Men njut av segern det kan ni behöva.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Svanru: "förstår att du har en hysterisk glädje över att ni vann med ett uselt spel och med en enorm nytta av att vi missfördelades återigen av SR."

Haha, en klassiskt bitter kommentar när man är besviken mer på sitt eget lags oförmåga att förvalta chanserna som spelförande lag än på motståndet.
Du gör dig ju bara själv till allmän driftkucku med dina argument eftersom ALLA vet att du hade resonerat precis tvärtom ifall er egen målvakt hade fått sin klubba fastlåst i målgården i samma situation. Då hade du hyllat SR för att dom varit observanta och helt rätt dömt bort målet.
+1
Kommentera

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Ni missfördelades inte ett smack. Regelvidriga mål ska alltid dömas bort. Förstår att det är svårt att ta in ett domslut som går mot er på hemmaplan. Där gynnas ni väldigt ofta.

Gnäll inte på mig, var istället bitter på ditt eget lag som visade upp en orgie i ineffektivitet. Det lag som gör flest godkända mål vinner.
+1
Kommentera