1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

17258 inlägg · 1106 ämnen

Inlägg #1933895

Sv: Det tionde guldet
Zappaholic: Alla såg förutom cykloper från Gafle att målet som SR berövade oss på var en nästan exakt kopia på ett tidigare mål i matchen men som inte dömdes bort av SR.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Haha du verkar ha trampat på några ömma tår där. Magistern med släptåg gör oss celebert sällskap här och lämnar sin egen bok där dysterkvistarna härjar😂

Gott nytt. Det är alltid skönt att vara Färjestadsfan
+2
Kommentera

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Och vilket mål tidigare i matchen var det som inte dömdes bort av SR?
Förekom det öht nån mer videobedömning igår än vid ert bortdömda?
För att vi ska kunna bedöma de ev likheter du talar om så måste vi väl åtminstone få chansen att se den situation där du påstår att man inte dömde bort ett mål, så du kan väl lägga upp den situationen om du har sett den nånstans.
Sen kan du väl försöka hitta nån motivering till varför SR dömde bort målet, bortsett från det sedvanliga tramset om att vissa lag alltid missgynnas och att andra lag alltid får fördelar.
Personligen tror jag att man dömer bort målet därför att er gubbe försöker att nu pucken när (säkert omedvetet) istället lyckas låsa klubban för Rautio. Hade er gubbe bara hållit i klubban med en hand och bara touchat Rautios spade så hade målet säkerligen godkänts. Det är min personliga teori, har aldrig trott på dom där konspirationsteorierna att SR består av ett gäng som sitter och ger vissa lag fördelar och förfördelar vissa lag efter tycke och smak.
Kommentera

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Sorry, men det är du som är en cyklop. Alla som inte håller på FBK såg att det var ett regelvidrigt mål. I övrigt hade ni domarna på er sida. Tog korrekta utvisningar på våra men släppte likadana situationer för era.
+2
Kommentera