1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

17558 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #1969610

Sv: Det tionde guldet
Zappaholic: Logiskt beslut sett till regelverket.
Till skillnad från senast i Karlstad när djurgårdaren knuffas in i målvakten och målet korrekt godkänns så är det nu fbk-aren som själv och aktivt försöker åka in mellan försvararen och målvakten, och touchar sen dennes plockhandske utan nån ”hjälp” av en djurgårdare.
Visst, oflyt med att kanske få flera raka beslut emot sig men ändå korrekta beslut enligt reglerna, som jag ser det. Är väl vem som tar initial kontakt med målisen som avgör och sen om den som tar kontakt har fått hjälp eller inte av en motståndare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Huge: Herregud vilket skitsnack. Det som händer nu har hänt under flera säsonger
och den blinda domaren, som blev helt matchavgörande var ju helt efter reglerna!!!.
Kommentera

Sv: Det tionde guldet
Huge: Den största missen i sammanhanget att de godkände Hvs mål i första kvarten som var ännu tydligare, utan det godkännandet hade det inte blivit samma diskussion.

Men oavsett detta så är det ändå inte matchavgörande med lite missflyt och domare emot. Får tänka på det bra istället, det man fokuserar på, får man mer av.. rätt tydligt i detta slutspel om inte annat

Får hoppas på fint med folk på läktarna även kommande match. Förra årets publikantal i slutspelet är ju redan krossat, vilket bygger varumärket och kassakistan.

Härligt med slutspel medans andra fans sitter och hoppas på sköna nyförvärv till svaga trupper
Kommentera