1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18407 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #2341825

Sv: Det tionde guldet
eltifoso: Mellan matcherna gör jag en reflexion. Luleåspelarna har blivit påkomna att de förstärker av nästan ett enigt Hockeysverige. Nu lyckades inte den tydliga förstärkningen ge FBK en utvisning då domarna såg igenom förstärkningen däremot borde lulespelaren fått utvisning för osportsligt beteende. Nu kommer motreaktionen från en del luleåspelare bl a huvudförstärkare inkl en del Lulesupportrar att FBK spelar tufft och borde ha massor av matchstraff och avstängningar dvs de anser nog att man borde införa damhockeyregler mot tacklingar. Lulesupportrar i bl a detta forum skriker högt att domarna är kassa fast FBK har fått flera utvisning bl a genom att motståndarna har förstärkt. Detta sattyg att spela osportsligt genom förstärkningar gör det nästan omöjligt för domarna att döma. Nu ser vi fram emot nästa match och lyckliga de som har biljett.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Såg nu att de jämförde Tottos meriter i SHL med omarks, lite orättvist kan tyckas
Totto har väl ensam mer Guld än hela Lule hockey genom tiderna , tror man lägga till Linköping och Timrå i vågskålen och de när ändå inte upp till legendaren Tottos antal guld

Sopa sa Bill
Verkligen sa Bull
Låst ämne

Sv: Det tionde guldet
Svanru: Hehe, riktigt kul inlägg. Så ett nästan enat hockeysverige är överens om Luleås förstärkningar, samtidigt som det nästan enade Hockeysverige förstås också är enade om att FBK sköter sig helt klanderfritt. Du, ditt enade Hockeysverige består Big tyvärr egentligen bara av Karlstads kommun inklusive grannkommunerna, kryddat med en del objektiva ”experter” på Cmore m.m., vars största önskan är att Luleå ska torska denna serie till förmån för präktiga och helylle Färjestad. Där har du ditt enade Hockeysverige Svanru.
Låst ämne