1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

16985 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #2345360

Sv: Det tionde guldet
Blister Brigade: Just hemkommen från en tur med familjen ner på stan, var ju tvungen att visa dom det som de aldrig fått uppleva, sonen är för ung.

Skall inte skriva någon längre harang, är inte i fas ändå för att formulera tankar till ord.

Men en riktigt riktigt bra finalserie, vet att många trodde att vi inte skulle orka efter fler spelade matcher, jag hävdade envist motsatsen, men efter match fem började även jag tveka så smått

Sedan såg jag i match sex att fasiken, det är ju Luleå som börjar se trötta ut

Vi har haft fler backar som fyller på med upp i anfallen och det känns som vår bredd och kilon började betala sig

Inför match sju visste man ju att hemmaplan inte spelar roll längre utan andra aspekter träder in, när det stod noll-noll efter första sa jag till frugan att detta tar vi nu, förbered er på guld.

Skönt att väntan är över och det tionde guldet är bärgat.

Och all cred till Luleå, inramningen och Sven med flera här
på forumet som hållt nivån trots domslut som varit tveksamma åt båda håll.

Over and out och ute blåser de i träa
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
eltifoso: Jag trodde aldrig att det skulle hända och förstår Luleås sorg då de trodde att de skulle fixa det i match 6. Jag tror att vi fick ett mentalt försprång efter den matchen och när vi till slut gjorde första målet gick luften ur dom. Vi hade massor av tur och vi har slagit ut ettan, tvåan och trean i finalspelet. Nu firar vi men skänker en tanke till förlorarna de hade otur. Mina tre söner har firat och de har varit med om de flesta guld vi fått och tycker att detta är normalt men det var länge sedan.
+1
Låst ämne