1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

16985 inlägg · 1109 ämnen

Inlägg #2345420

Sv: Det tionde guldet
eltifoso: Grattis till guldet det är välförtjänat efter en av de bättre finalerna som varigt mina ögon, Matchserien hade exakt allt och lite till från lite på gränsen spel och fina mål den skapade känslor på och utanför isen också!

En sista sak VI fans satte en helt jäkla ny standard i matchserien det startade hos oss i Luleå där ALLA stod upp från match 3 och sedan hos er sista hemma detta är något andra lags fans ser med avundsjuka kan jag nog säga, Detta tryck vi fans skapade på läktaren är något vi ska fan vara stolta över och det kommer en ny säsong snart så för er bara njut med stolthet och värdighet så tar vi nya tag i September :)

Grattis än engång!
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Det tionde guldet
BusarnasBuse: Reflektioner efter Guldet. Nu firar vi vårt tionde Guld men sicken tur vi hade Luleå hade vid noll noll skott i ribban och i stolpen och friläge. Vi skall förutom Furch tacka målburen. Matchen kunde mycket väl hamnat hos Luleå och det hade nästan varit rättvist. Jag for 20 mil för att vara med på törget och det var värt nu sitter jag på en pub och skall ta mig hem guschelöv bara alkoholfritt. Nu färd hem med ett leende på läpparna.
+2
Låst ämne