Fotboll

16160 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1168039

Sv: Superettan

T T: Först och främst vill jag passa på att tacka för senast! Vilken härlig match vi skådade. Tog över Giffarna på FM när jag kom hem. Det sket sig med Durakovic han var inte intresserad och Mambo Mumba är ju i Elfsborg. Men jag fyndvärvade Aziz Corr Nyang och Marco Da Silva. Dessvärre ville inte Skulason fortsätta i GIF så jag sålde honom till Blåvitt för 10milj. Skall även försöka värva Christian Brink. Värt att notera, Jönköpings Södras bästa spelare igår, slovenen Peter Klancar signade jag oxå samt talangen Jesper Ritheim från samma klubb.

Inte heller lyckas jag plocka "hem" "Walle" - för dyr! Jag tränar även Blåvitt. Och på spelet fick dessa en ny ordförande. affärsmannen Göran Östlund med kontor i Sundsvall basar alltså i Gbg. Komiskt!

Åter till matchen: Vilket kraftpaket Daniel Sliper är! Herre du milde tid! Han pulvriserade ju motståndet igår! Och vilken artist Aziz Corr Nyang är! Han kommer att bli en ruggig tillgång i höst! Och så har vi ju den store starke Giffaren Hannes Sigurdsson....ojojoj. Betänk då att Walle inte spelade. Hugaligen!

Och Skulasons smekningar med vänstern i vinden var ju sagolikt vackra att skåda.

Kul även att få stifta bekantskap med Emil "Mini-Foppa" Forsberg. Han har drivet i löpningar och klippet i stegen likt farsgubben Leif.

Framtiden är säkrad!

Amen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Superettan
Uno Gordon: Vi kollar väl på målen en gång till:
Kommentera

Sv: Superettan

Uno Gordon: En sak som gör mig heligt förbannad är att de stora grävskoporna i Sverige pissar på småklubbarna och betalar peanuts för kommande proffssäljningar. Giffarna tar inte ut marknadsmässig betalning för sina spelare t ex. Det är än i dag en jävla skandal hur Pelle Nilsson kunde få gå för 1,5 miljoner till AIK. 5milj var han minst värd. Någon som vet vad Kalmar gav för Tobbe Riksson och Stefan Ålander? Allt under 10 miljoner/st är skambud rakt av och kaffepengar! Norrländsk fotboll kommer alltid förbli iskall så länge vi låter de etablerade lagen pissa på oss!

Skall de ha mycket pengar från de europeiska klubbarna när de säljer skall de tamefan betala mkt när de köper oxå!

Kommentera

Sv: Superettan
Uno Gordon: Tack själv för sällskapet och biljett. Skönt att Cain hade större lycka än dig på transfermarknaden då.
Kommentera